неділя, 25 квітня 2010 11:00

Розмови про імпічмент Януковича будуть постійно - Небоженко

Розмови про імпічмент Януковича будуть постійно - Небоженко

Політолог, президент соціологічної служби "Український барометр" Віктор Небоженко вважає, що опозиція не рано розпочала говорити про імпічмент президента України Віктора Януковича.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Справа не тільки у Вікторі Федоровичі, а в антидемократичній формі прийняття рішень Партією регіонів. Ніхто не заперечує, що проблема Чорноморського флоту є болючою проблемою, яку треба було вирішувати. Але це треба було робити публічно, відкрито, демонструючи свою політичну волю і доводячи опонентам, що від рішення президента чи більшості Верховної Ради буде краще", - зазначив політолог.

Небоженко наголосив, що парламентська більшість має "полутіньовий характер", тому може легко проголосувати будь-яке рішення.

"Сьогодні ми дізнались, що зовсім не очікувано подовжили термін перебування ЧФ РФ у Криму, завтра дізнаємось про передачу найкращих авіаційних заводів Росії, післязавтра, можливо, про присвоєння Героя Росії Черновецькому чи ще про щось. Справа в тому, що ми є пасивними учасниками політики влади, а таке вже було за часів КПРС", - додав він.

Політолог впевнений, що опозиція буде постійно піднімати питання про імпічмент Януковича через антидемократичне прийняття рішень його командою.

"Нам влада буде пояснювати, що це все на користь країни, а ситуація буде погіршуватися, поки ми не дочекаємося, що в результаті такої тіньової політики іноземні посольства почнуть згортати свою діяльність в нецікавій для них країні", - пояснив Небоженко.

Зараз ви читаєте новину «Розмови про імпічмент Януковича будуть постійно - Небоженко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

57

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути