пʼятниця, 13 серпня 2021 10:33

Розкрадання 27 млн грн: заступника мера Миколаєва взяли під варту

Розкрадання 27 млн грн: заступника мера Миколаєва взяли під варту
Коренєв може вийти під заставу у 3,5 млн грн. Фото: Миколаївська міська рада

Вищий антикорупційний суд відправив Сергія Коренєва, заступника мера Миколаєва і директора департаменту житлово-комунального господарства, під варту до 8 жовтня. Його підозрюють у розкраданні бюджетних коштів на реконструкції площі. Повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура.

Коренєв може вийти під заставу у 3,5 млн грн. Прокурори просили взяти чиновника під варту з можливістю застави у 22,7 млн грн.

Якщо він внесе заставу, на нього покладуть низку обов'язків: не відлучатися з місця проживання без дозволу, повідомляти про зміну місця проживання, утримуватися від спілкування з іншими людьми про обставини справи, зокрема з іншим підозрюваним — неофіційним помічником депутата Іваном Фіщенком, здати на зберігання закордонні паспорти та носити електронний браслет.

11 серпня НАБУ повідомило, що чиновників міськради Миколаєва викрили на розкраданні 27 млн грн. Крали бюджетні кошти, розраховані на роботи з реконструкції Соборної площі в місті. Брали участь у схемі вісім людей. Їх звинувачують у заволодінні майном через зловживання службовим становищем.

Зараз ви читаєте новину «Розкрадання 27 млн грн: заступника мера Миколаєва взяли під варту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути