вівторок, 02 квітня 2013 06:15

Розклад ВР на 2 квітня: питання про вибори у Києві є

У розкладі засідань Верховної Ради на 2-5 квітня сьогодні передбачено розгляд питання про вибори Київської міськради та столичного мера.

Про це в ефірі 5 каналу повідомив народний депутат від фракції ВО "Свобода" Ігор Швайка, відповідаючи на запитання, чи влада переграла опозицію, перенісши розгляд питання про вибори у Києві з 2 квітня — дня, коли опозиційні сили скликають мітинг киян під стінами ВР — на 4-те число.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада розгляне питання київських виборів не 2-го, а 4-го квітня - спікер

"Порядок денний сесії Верховної Ради на 2 квітня, реєстраційний номер 1030, проект постанови про призначення чергових виборів депутатів Київської міської ради та Київського міського голови", - заявив Швайка, продемонструвавши розклад засідання ВР, в якому міститься назва вищезгаданого документа.

Автор: Фото: Українська правда
 

Депутати мають розглянути його у другому читанні сьогодні після 12:30.

"Свободівець" закликав нардепа-комуніста Спірідона Кілінкарова перед тим, як йти на передачу, ознайомлюватись з порядком денним сесії Верховної Ради, оскільки той сказав, що питання виборів у Києві розглядатимуть, ймовірно, у четвер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк, Кличко та Тягнибок закликали киян вийти завтра на протест

"Будь-яке навчання у нашому "свободівському" середовищі починається і закінчується словами: "Треба бути в матеріалі". От ви зараз банально не в матеріалі", - звинуватив комуніста Швайка.

Зараз ви читаєте новину «Розклад ВР на 2 квітня: питання про вибори у Києві є». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути