четвер, 09 серпня 2012 12:20

Розгляд апеляційної скарги Іващенка відбудеться 14 серпня

Розгляд апеляційної скарги Іващенка відбудеться 14 серпня
До Іващенка обіцяють пустити журналістів. Фото: podrobnosti.ua

Апеляційний суд міста Києва відмовив екс-виконувачу обов'язків міністра оборони Валерію Іващенку у його апеляції на постанову Печерського суду від 25 червня 2012 року.

Про це заявила головуюча суддя Ольга Юрдига.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Апеляційний суд Києва почав розглядати апеляцію Іващенка

Вона також зазначила, що суд відмовив захисникам Іващенка Фролькіс та Нечипоренку у їхньому клопотання щодо допиту свідків, які були заслухані в досудовому слідстві, але під час суду не допитувались.

Разом із Іващенком до суду привезли колишнього управляючого санацією комплексу держпідприємства Феодосійський судо-механічний завод Сергія Міхеєва.

"Засуджений Міхеєв та його захисник поклалися на думку суду, і не оскаржували та клопотань не подавали", - сказала суддя під час попереднього слухання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Конгресі США підготовлений ще один варіант резолюції по Україні - сайт Тимошенко

Представник обвинувачення прокурор Петро Коваль додав: "Суд прийняв рішення провести апеляційний розгляд, в ході розгляду справи прийняти рішення про необхідність виклику свідків, витребування документів. 14 серпня буде проведений такий розгляд на прохання захисту. Хотів би сказати, що було заявлене клопотання суду про представників ЗМІ. Ми не заперечували і відкрили цей судовий процес. Колишній президент Польші Кваснєвський теж написав заяву, що хоче прийняти участь у розгляді цієї апеляційної скарги".

Розгляд апеляційної скарги Іващенка щодо винесення йому вироку від 12 квітня 2012 року, коли Печерський суд засудив його до 5 років позбавлення волі та позбавлення 2 рангу держслужбовця, та заборони займати керівні посади протягом трьох років по суті відбудеться 14 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Розгляд апеляційної скарги Іващенка відбудеться 14 серпня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути