пʼятниця, 22 лютого 2013 18:47

Розблокування Ради залежало від Януковича - експерт

Розблокування Ради залежало від Януковича - експерт
Тарас Березовець Фото: radiosvoboda.org

Розблокування президії Верховної Ради залежало від президена Віктора Януковича. Таку думку сьогодні на прес-конференції висловив політтехнолог Тарас Березовець.

"Сьогодні Янукович підтвердив з конспірологічної теорії, що саме від нього залежало блокування і розблокування Верховної Ради. Депутати не мали жодного стосунку, вони нічого не вирішували", - сказав експерт.

З ним також погодився політолог Володимир Цибулько, коментуючи сьогоднішній "Діалог з країною" за участю президента.

"Меседж самого Януковича, основний трюк у тому, що Верховна Рада запрацювала, що компроміс знайдений, що резолюцію по євроінтеграції прийнято. Оце найважливіше. І по суті це виглядає так, що основний сценарист всіх подій у Верховній Раді сидить не на Грушевського, а на Банковій", - додав він.

Нагадаємо, сьогодні спікер Верховної Ради Володимир Рибак відкрив другу сесію Верховної Ради сьомого скликання. Народні депутати проголосували за зміни до Регламенту Верховної Ради. Також парламентарі ухвалили заяву щодо євроінтеграції України. За - 315 голосів. Після цього спікер Володимир Рибак закрив ранкове засідання Верховної Ради. Він проінформував, що наступне відбудеться у вівторок, 5 березня.

Зараз ви читаєте новину «Розблокування Ради залежало від Януковича - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути