понеділок, 21 липня 2014 21:57

Росію чекають серйозні "витрати" та самоізоляція, якщо не одумається - Обама

Росію чекають серйозні "витрати" та самоізоляція, якщо не одумається - Обама
Барак Обама Фото: hvylya.org

США віддають перевагу дипломатичному рішенню конфлікту на сході України, але якщо цього не станеться, Росію чекають серйозні "витрати" та самоізоляція. Про це заявив у понеділок президент США Барак Обама, виступаючи зі зверненням в Білому домі, передає "Укрінформ".

"Я продовжую віддавати перевагу пошуку дипломатичного рішення щодо України. Я вважаю, що це все ще можливо. Натомість, якщо Росія продовжить порушувати суверенітет України, підтримуючи сепаратистів, і ці сепаратисти ставатимуть все більш небезпечними, виникають ризики не просто для людей всередині України, але й для більш широкого міжнародного суспільства", – наголосив американський лідер.

У такому разі, підкреслив Обама, "Росія тільки більше самоізолює себе від міжнародного співтовариства, а витрати за її поведінку продовжуватимуть зростати".

Президент США вважає, що сьогодні, після трагедії зі збитим літаком, для Росії і безпосередньо Путіна настав момент, щоб прийняти серйозні рішення щодо припинення бойових дій на території України. Причому, в такий спосіб, який "поважав би суверенітет держави та право українського народу робити самостійні рішення щодо власного життя".

Зараз ви читаєте новину «Росію чекають серйозні "витрати" та самоізоляція, якщо не одумається - Обама». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути