субота, 26 липня 2014 13:26

Росію чекає соціально-економічна криза через третю хвилю санкцій - Нємцов

Росію чекає соціально-економічна криза через третю хвилю санкцій - Нємцов
Борис Нємцов Фото: lenta-ua.net

Третя хвиля санкцій проти РФ приведе країну до соціально-економічної кризи. Про це опозиційний політик Борис Нємцов написав на своїй сторінці в Facebook.

"Білий Дім звинуватив особисто Путіна в катастрофі MH-17 та загибелі 298 чоловік. Серйозні санкції неминучі. Багато хто вважає, що ці санкції лише посилять позиції Путіна. Йому вдасться ще більше згуртувати навколо себе народ і оголосити Америку і Захід ворогами, винними у всіх нещастях російських людей. Так було на Кубі - режим Кастро досі існує. так відбувається в Ірані. Режим аятолл анітрохи від санкцій не постраждав. Але так може не бути в Росії... ", - написав він.

Нємцов пояснив, що в "путінської Росії діє негласний договір між владою і народом".

"Договір простий як пісня. Я (Путін) вам пенсії та зарплати - ви мені свою свободу і лояльність (такого договору не було ні на Кубі, ні в Ірані). У цьому режимі країна існує останні 14 років і багато хто до цього звик. За принаймні ті 83%, які згідно з Левадою довіряють "нацлідеру", - зазначив Нємцов

"Очевидно, що третя хвиля санкцій договір руйнує, так як веде до соціально-економічної кризи і неможливості підтримувати стабільний рівень життя. Люди стануть жити гірше. Розпещені достатком, звикнувши до державної підтримки, вони навряд чи зуміють швидко адаптуватися і мовчки затягнути пояси", - заявив політик.

За його словами, "спочатку, як звичайно, буде працювати пропаганда і рости антизахідні настрої".

"Це все так. Але довго вішати локшину не вийде. Потім бабусі доведеться пояснювати, що ціни на комуналку і хліб зросли, а пенсія заморожена через злобливого Обами... Версія досить екзотична для простої людини. І віри їй не буде", - підкреслив Нємцов.

"Через якийсь час, зомбоящик перестане діяти, як він не діяв в пізньому СРСР. Контракт Путіна з народом завалиться. Вимоги соціально-економічного характеру стануть ключовими, а відповідальною за всі проблеми буде влада. Питання одне: Все пройде мирно або знову революція? І ще одне питання: А нам це треба? І тим хто Путіна підтримує і тим, хто проти? За що народ повинен страждати? За нове Придністров'я? За те, щоб українцям напаскудити? За амбіції неадеквата, у якого дах знесло?", - підсумував опозиціонер.

Зараз ви читаєте новину «Росію чекає соціально-економічна криза через третю хвилю санкцій - Нємцов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути