субота, 06 грудня 2014 18:22

"Росія підтримує територіальну цілісність України" - Путін

"Росія підтримує територіальну цілісність України" - Путін
Володимир Путін Фото: ipnews.in.ua

Президент РФ Володимир Путін зустрівся з президентом Франції Франсуа Олландом та обговорив ситуацію на Донбасі. Про це повідомляє ТАСС.

Путін заявив після розмови, що Росія і Франція виступають за негайне припинення вогню в Україні і сподіваються на додаткові кроки щодо обміну полоненими. Як повідомляє видання, президент РФ "розраховує, що Київ виключить будь-які елементи блокування південного сходу України".

"Інакше важко уявити територіальну цілісність України. Росія, як відомо, підтримує територіальну цілісність України", - заявив президент РФ.

Путін констатував, що "з боку Києва і з боку Донецька і Луганська не усі (мінські домовленості) виконуються". Однак, як заявив президент РФ, "зараз така ситуація, яка дозволяє сподіватися на краще".

При цьому Путін заявив, що його позиція сходиться з позицією президента Франції про те, що необхідно негайно припинити кровопролиття на Україні.

"І Франція, і Росія виступають за негайне припинення кровопролиття", - заявив Путін.

Також президент РФ висловив упевненість, що короткостроковий візит президента Франції Франсуа Олланда в Москву піде на користь вирішенню кризи на Україну в руслі нормандського формату переговорів.

"Ваш сьогоднішній візит, такий короткий, робочий, безумовно піде на користь вирішенню багатьох проблем", - заявив Путін, повідомляє РІА Новости.

Зараз ви читаєте новину «"Росія підтримує територіальну цілісність України" - Путін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути