вівторок, 20 жовтня 2020 22:22

Російському пропагандисту, який хизувався фото у Києві, заборонили в'їзд в Україну

Російському пропагандисту і довіреній особі президента РФ Володимира Путіна, генеральному директору релігійного телеканалу "Спас" Борису Корчевнікову заборонили в'їзд в Україну. Про це повідомив речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко.

"Цьому громадянину Росії заборонено в'їзд в Україну терміном на 3 роки", - цитує посадовця "Українська правда"

На момент перетину Корчевніковим державного кордону України доручень правоохоронних органів щодо заборони вїзду в Україну чи інформації про відвідування окупованого Росією Криму Державній прикордонній службі не надходило.

Завдячуючи інформації у медіа, прикордонники провели додаткову перевірку щодо порушення українського законодавства і за її результатами Корчевнікову винесено заборону вїзду в Україну.

19 жовтня Корчевніков у Instagram публікував фото, що він у Києві.

 

Громадський активіст Сергій Стерненко повідомив, що російський пропагандист літає країною на вертольоті нардепа з ОПЗЖ Віктора Медведчука. У Корчевнікова - зйомки за участі дружини Медведчука Оксани Марченко.

"Кажуть, що "завдячуючи інформації в медіа, вони провели додаткову необхідну перевірку". Але це брехня. Усю необхідну інформацію було надано і СБУ і ДПСУ ще восени 2019 року. І кримінальне провадження було. Але і чиясь вказівка на високому рівні була не закривати Корчєвнікову в'їзд.

Тільки зараз, вже після другого скандалу із його візитом до Києва, Корчєвнікову дали заборону.

Фото з гелікоптера Медведчука пропагандист чомусь видалив", - заявив Стерненко після інформації про заборону в'їзду Корчевнікову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де СБУ? Російський телеканал розгулює Майданом Незалежності

Минулого року Борис Корчевніков хизувався фото на Хрещатику та на фоні Києво-Печерської лаври. Пропагандист публікував фото у компанії нардепа, колишнього "регіонала" Андрія Деркача та протоієреся Російської православної церкви, відомого за телешоу "Голос країни" Олександра Клименка.

Зараз ви читаєте новину «Російському пропагандисту, який хизувався фото у Києві, заборонили в'їзд в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути