четвер, 18 вересня 2014 09:54

Російська Федерація може розпастися через 1,5 -2 роки - Касьянов

Російська Федерація може розпастися через 1,5 -2 роки - Касьянов

Впродовж найближчих півтора-два роки вирішуватиметься доля російської держави, в якій можна сподіватися на тенденції розпаду федерації.

Про це у Варшаві під час зустрічі з польською інтелігенцією заявив колишній російський прем'єр Михайло Касьянов.

За його даними, вже наприкінці цього року в економіці Росії будуть помітні явища, які згодом спричинять економічний колапс держави. Санкції Заходу прискорюють глибоку економічну кризу в Російський Федерації.

Касьянов твердить, що Путін шокований санкціями, ухваленим західними державами. Мовляв, у Кремлі сподівалися, що Захід мовчки проковтне агресію проти України, так само як це було у випадку війни з Грузією. Президент Росії, вихованець КДБ, вважає, що все у світі можна купити. Він не вірить, що такі цінності, як права людини, свобода і демократія насправді важливі для західних політиків.

"Путін у це не вірить. Він дуже сильно переживає і перебуває в стані шоку через те, що навіть та ж таки Анґела Меркель у Німеччині, якій він присвячував стільки уваги, роздаючи дуже вигідні контракти німецьким компаніям, що вона підписалась під санкціями", – пояснює російський опозиціонер.

За словами Касьянова, Путін має ту перевагу над Заходом, що він непередбачуваний, він, так би мовити, самодержець. Президент Росії вважає західних політиків слабкими, бо на відміну від нього вони повинні радитися й узгоджувати свої рішення.

"Де-факто ми бачимо, що наявні ознаки режиму, який трансформується з авторитарного режиму в режим з елементами фашизму. Він дуже схожий на режими Муссоліні і Франко", – зазначає Касьянов.

 

Зараз ви читаєте новину «Російська Федерація може розпастися через 1,5 -2 роки - Касьянов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути