Ексклюзиви
вівторок, 23 серпня 2022 04:34

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни заявили, що Європа вже починає втомлюватися від України – РНБО

Росіяни заявили, що Європа вже починає втомлюватися від України – РНБО
Розповіли про чергову брехню російських окупантів. Фото: Детектор Медіа

Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони України продовжує збирати і публікувати неправдиві новини від російських окупантів.

Протягом 22 серпня загарбники поширили дезінформацію і маніпуляцію, повідомляє ЦПД в Telegram.

ЗМІ РФ з посиланням на Bloomberg запустили дезінформацію, що Захід починає втомлюватися від України. "У Європі від війни починають відверто втомлюватися, оскільки там на перший план виходять власні економічні проблеми, і це говорить лише про те, що "війна до останнього українця" триватиме доти, доки її ціна не стане надто великою".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захарова "розганяє" провокаційні заяви про війну в Україні – РНБО

В Міноборони РФ запустили ще одну дезінформацію, що "бойовики українських збройних формувань у Слов'янську Донецької області замінували автомобільний міст через річку Казенний Торець, який планують підірвати для звинувачення російських підрозділів у невибірних ударах по об'єктах транспортної інфраструктури".

Секретар Радбезу РФ Микола Патрушев проманіпулював, що "обстріли атомних об'єктів в Україні є загрозою глобального масштабу. А вся відповідальність за ці дії лежить на західних покровителях київського режиму".

Міністерство оборони Російської Федерації, імовірно, намагається створити інформаційне тло для майбутніх "операцій під чужим прапором" на Запорізькій атомній електростанції.

Росія готує операцію, щоб звинуватити Україну в атаці на найбільший ядерний об'єкт в Європі, вважають американські аналітики Інституту вивчення війни (ISW).

Зараз ви читаєте новину «Росіяни заявили, що Європа вже починає втомлюватися від України – РНБО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути