четвер, 01 грудня 2022 20:44

Росіяни хотіли зламати обстрілами українців, але самі "попливли" – Подоляк

Росіяни хотіли зламати обстрілами українців, але самі "попливли" – Подоляк
Радник Михайло Подоляк вказав, що російські пропагандисти вже не вірять у свою перемогу. Фото: eastnews.ua

Російські окупанти не змогли зламати українців за допомогою ракетних ударів по енергооб'єктах.

Вони вже відкрито допускають поразку у війні, написав радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк у Telegram.

Пропагандисти Маргарита Симоньян, Ольга Скабєєва та Дмитро Медведєв уже сумніваються в "успішному результаті" війни та допускають "можливість Гааги".

"Від "не дражніть російського ведмедя" та "демонтажу України як держави" до "хоча б просто уникнути трибуналу" всього за дев'ять місяців. І це тільки початок. Той, хто вчора хотів зламати українців перебоями зі світлом, справді вже давно "поплив" сам", – наголосив Подоляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні оголосили масштабну тривогу. У Білорусі підняли винищувачі

Російські удари ніяк не вплинуть на перебіг війни та неминучість поразки Росії. Тепер окупанти намагаються випросити мирні переговори.

"Маю засмутити всіх стурбованих, тимчасово засілих у московських ресторанах. Єдині переговори, до яких слід готуватися російській політичній верхівці, - переговори зі спеціальним прокурором про можливість покращення умов утримання під вартою в обмін на сприяння слідству та свідчення проти соратників", – зазначив Михаил Подоляк.

Востаннє Росія масовано обстріляла Україну ракетами та дронами 23 листопада. Обстріл спричинив блекаут енергосистеми України, сказав міністр енергетики Герман Галущенко. Тоді вперше в історії були одночасно зупинені всі чотири чинні українські АЕС. Електрика частково зникла в регіонах, а в Києві були екстрені вимкнення.

Російський агресор може нагнітати ситуацію в Україні перед масовим обстрілом, аби завдати удару неочікувано. Тож українців закликали бути готовими до таких дій ворога, пояснила Наталія Гуменюк.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни хотіли зламати обстрілами українців, але самі "попливли" – Подоляк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути