понеділок, 24 квітня 2023 04:02

Росія придумала "війну з НАТО", бо не може перемогти Україну

Росія придумала "війну з НАТО", бо не може перемогти Україну
Росія не може перемогти ЗСУ. Фото: eastnews.ua

Росії соромно визнати те, що вона не може перемогти набагато меншу за неї Україну.

Тому Росія заявляє, що воює на території України з НАТО. Про це президент України Володимир Зеленський сказав в інтерв'ю Al Arabiya.

"Все це смішно. Росія воює з Україною. І так як вона нездатна воювати чесно, вона вже каже, що воює з НАТО. Тому що це соромно, визнати, що країна, яка в 40 разів більша за Україну, нездатна нас перемогти", - пояснив Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова Пентагону назвав реальну причину розширення НАТО

НАТО не веде агресивну війну проти РФ, сказав він.

"На сьогодні НАТО – це не союз для наступу. Я не бачу, щоб країни НАТО зараз розв'язували якусь війну. Я не бачу присутності НАТО на території Росії. Я не бачу жодного НАТОвця, який вбивав би росіян на території Росії або де б там не було", – сказав український президент.

Після нападу РФ на Україну, відзначив Зеленський, країни хочуть приєднатися до Альянсу, щоб захиститися від російської агресії.

"Якби Росія на нас не напала, Фінляндія ніколи б не вступала в НАТО. Всі країни, які хоч якось або межують з росіянами, або мали якісь економічні зв'язки – всі хочуть мати енергетичну, економічну, сільськогосподарську незалежність. Побачили, як вони просто перекривають коридори з хлібом з України – зрозуміли, що вони викручуватимуть руки завжди, усюди, щоб досягти свого результату. Тепер всі ці країни хочуть у НАТО – захиститися", – додав президент.

В адміністрації президента РФ підготували методичку для пропагандистів про висвітлення результатів 2022 року. Її розділили на блоки.

У першому розділі радять називати повномасштабне вторгнення в Україну "єдиним правильним рішенням" президента РФ Володимира Путіна. Таким чином він нібито запобіг нападу України і НАТО на територію Росії.

Пропагандистам радять казати, що західні країни готувалися до атаки на Росію з 2014 року і збиралися "розділити і підкорити російський народ".

Зараз ви читаєте новину «Росія придумала "війну з НАТО", бо не може перемогти Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути