Ексклюзиви
вівторок, 09 вересня 2008 10:07

Росія попросила ЄС не робити ставку на Ющенка, а вислухати Тимошенко - російські ЗМІ

Учора під час зустрічі Президента РФ Дмитра Медведєва і Президента Франції Ніколя Саркозі Росія попросила, щоб на саміті Україна-ЄС, який відкриється сьогодні в Парижі, європейські чиновники вислухали не тільки позицію Президента України Віктора Ющенка, але і Прем"єр-міністра Юлії Тимошенко.

Про це на вчорашній передачі Савіка Шустера на ТРК "Україна" заявив відомий російський журналіст Євген Кисельов, посилаючись на джерела, яким він схильний довіряти.

За словами Кисельова, Росія попросила ЄС змінити формат відносин з Україною, не робити однозначної ставки на Ющенка, який втратив популярність і завтра може перестати бути Президентом України.

Також Росія агітувала проти надання Україні ПДЧ. Замість цього Росія пообіцяла бути уважнішою до прохань Європи, а саме висловила готовність дотримати домовленості щодо виведення російських військ з Грузії.

В той же час інші учасники передачі Савіка Шустера відзначили, що ця інформація може бути частиною інформаційної війни Росії проти України, направленої на те, щоб вбити ще глибший клин між Ющенком і Тимошенко.

ЗИК.

Зараз ви читаєте новину «Росія попросила ЄС не робити ставку на Ющенка, а вислухати Тимошенко - російські ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути