пʼятниця, 28 серпня 2009 17:45

Росія підтримає на виборах і Тимошенко, і Януковича - "Наша Україна"

Росія підтримає на виборах і Тимошенко, і Януковича - "Наша Україна"

"Сумно і соромно, коли кандидати в президенти незалежної української держави наввипередки запобігають ласки у Росії", - сказав народний депутат, член політради "Нашої України" Микола Кульчинський.

Його слова наводить прес-служба партії на своєму офіційному сайті.

"Відсутність справжнього розуміння долі України, історичних завдань, які стоять перед нашим народом, призводить до того, що Янукович і Тимошенко конкурують перед Росією, - зауважив нардеп. - Немає сумнівів, що Росія буде розкладати яйця в різні кошики, і підтримувати і Тимошенко, і Януковича. Бо ніхто з них не здатний проводити самостійну українську політику, як це робить Президент Ющенко, в національних інтересах України і українських громадян".

Кульчинський відзначив, що "Тимошенко і Янукович - це люди, які вийшли з минулого і так не увійшли у сучасне. У них радянська окупаційна система цінностей, в якій відчуття гідності повністю відсутнє".

"Через це - запобігання ласкам Москви. Через це - всі ці газові угоди, які не на користь України, через це, коли Янукович був прем"єром, відбувалось пограбування державного бюджету і відновлення "вільних зон", через які контрабандою йшов товар на всю Україну", - додав депутат.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Росія підтримає на виборах і Тимошенко, і Януковича - "Наша Україна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути