субота, 20 серпня 2022 21:34

Спецтема: Війна Росії проти України

"Росія може влаштувати щось особливо гидке" – Зеленський попередив українців

"Росія може влаштувати щось особливо гидке" – Зеленський попередив українців
Ми всі маємо бути достатньо міцними, щоб вистояти і пройти весь шлях до української перемоги, заявив президент Володимир Зеленський. Фото: president.gov.ua

Наступний тиждень буде важливий для України.

Українці мають бути готовими до того, що країна-агресорка Російська Федерація може влаштувати "щось особливо гидке". Про це заявив президент Володимир Зеленський у відеозверненні 20 серпня, повідомляє Gazeta.ua.

Наступного тижня – знаковий рубіж. Пів року повномасштабної російської агресії, сказав Зеленський.

"Війни, яка змінила все і для України, і для Європи, і для світу", – заявив.

"Ми маємо бути свідомі того, що цього тижня Росія може постаратися зробити щось особливо гидке, щось особливо жорстоке. Такий у нас ворог. Але і в будь-який інший тиждень за ці пів року Росія робила те саме постійно – гидке й жорстоке", – сказав глава держави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія втратила прогрес на полі бою. ЗСУ ослабили ворога – Пентагон

Українці мають бути достатньо міцні, щоб протистояти будь-яким ворожим провокаціям, заявив президент.

"Стільки, скільки потрібно, щоб змусити окупантів відповісти за всі їхні удари і за терор – за Харків і Донбас, за Азовсталь і Миколаїв, за фільтраційні табори, за Бучу, Ірпінь за всі міста. Ми всі маємо бути достатньо міцні, щоб вистояти і пройти весь шлях до української перемоги", – сказав Зеленський.

Президент закликав українців триматися разом.

"Допомагаємо одне одному. Відновлюємо зруйноване. Боремося за всіх наших людей. І вболіваємо за тих, хто представляє Україну, сьогодні – обов'язково за Усика, наш хлопець", – заявив Зеленський.

Цього тижня в Україну приїжджали президент Туреччини Реджеп Ердоган і генеральний секретар Організації Об'єднаних Націй Антоніу Гутерреш.

Зеленський говорив із ними про ситуацію навколо Запорізької атомної електростанції, яку захопили російські терористи і ядерний шантаж РФ.

Російські окупанти, які захопили АЕС, поставили під загрозу населення України і світу. Окупанти мають покинути станцію, заявив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберґ.

Зараз ви читаєте новину «"Росія може влаштувати щось особливо гидке" – Зеленський попередив українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути