вівторок, 15 січня 2019 10:42

Росія може піти у наступ у будь-який момент - Ярош

Росія може піти у наступ у будь-який момент - Ярош
Дмитро Ярош переконаний у перемозі України. Фото: pravda.com.ua

Росія готова до повномасштабного вторгнення в Україну і може здійснити його у період виборів. Зупинити його зможемо з великими втратами.

Таке переконання висловив командувач Української добровольчої армії та народний депутат Дмитро Ярош в інтерв'ю "Українській правді".

"Емоційно є тривога: двоє виборів на рік, коли у будь-який момент можливе широкомасштабне вторгнення Росії! Для росіян наші вибори – дуже важливий фактор. Вони готові до вторгнення. Про це говорять дані української розвідки, а також агентурної мережі УДА, яка є в Росії.

Багато хто з "ватників", які мігрують у сторону патріотичного електорату, задумуються, чи варто це врешті-решт робити. Знаю, що у колах колишніх "регіоналів" почали говорити: "Скоро тут будет Россия. Скоро все будет нормально. Нужно немножко потерпеть, и все будет ок!". Але так не буде – однозначно.

Я переконаний у нашій перемозі. Але просто маю тривогу, тому що кожна перемога пов'язана з великим пролиттям крові. Її вже пролито багато. Не хотілось би більше", - сказав Ярош.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярош назвав умову третього Майдану

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков попередив Росію, що повномасштабний наступ на Україну обернеться для неї катастрофою.

Зараз ви читаєте новину «Росія може піти у наступ у будь-який момент - Ярош». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути