Ексклюзиви
субота, 09 квітня 2022 06:26

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія довела світові свою психічну недієздатність: у США заговорили про закриття неба

Росія довела світові свою психічну недієздатність: у США заговорили про закриття неба
Світ впроваджує більше санкцій проти РФ. Йдеться зокрема і про війському підтримку Україні. Фото: ukrinform.ua

Росія ракетним ударом по Краматорську й по сім'ях, які евакуюються, остаточно довела світові свою масову психічну недієздатність.

Світ почав жорсткіше реагувати на воєнні злочини російських окупантів. Деякі країни готові негайно впроваджувати більше санкцій і піти на нафтове ембарго проти Росії. Про це в Telegram повідомив радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія змінює тактику для захоплення України

"Франція вустами міністра фінансів Ле Мера заявляє про готовність просто зараз піти на нафтове ембарго для РФ. Британія вустами прем'єр-міністра Джонсона та Німеччина вустами канцлера Шольца прямо говорять про необхідність термінового закриття Європи для російського кривавого газу. Німеччина ж вустами президента Штайнмаєра говорить про необхідність негайного створення міжнародного трибуналу для початку процесів над російськими воєнними злочинцями, включно з Путіним. І, нарешті, США вустами президента Байдена заявляють про суттєве та проривне розширення військової допомоги Україні. Зокрема, для негайного закриття неба від російських шалених ракет", - написав Подоляк.

Президент США Джо Байден підписав два закони щодо припинення імпорту нафти з Росії, а також призупинення нормальних торговельних відносин з РФ і Білоруссю. Перший закон запроваджує ембарго на імпорт російських енергоносіїв. Зокрема, нафти, газу та вугілля. Відповідні рішення було ухвалено на тлі звірств, які Росія робить в Україні.

Другий закон припиняє нормальні торговельні відносини з Росією та Білоруссю. Зокрема, тепер Штати зможуть підвищити тарифи на різні види імпорту. У першу чергу йдеться про товари зі сталі та алюмінію.

Зараз ви читаєте новину «Росія довела світові свою психічну недієздатність: у США заговорили про закриття неба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути