Ексклюзиви
четвер, 06 березня 2014 21:36

Росія через окупацію Криму хоче тримати Україну під своїм тиском - Тимошенко

Росія через окупацію Криму хоче тримати Україну під своїм тиском - Тимошенко
Фото: batkivshchyna.com.ua

Лідер партії "Батьківщина", екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко обговорила з прем'єр-міністром Норвегії Ерною Солберг останні події в Україні, зокрема, ескалацію ситуації в Криму з боку Російської Федерації.

"Ви маєте нашу підтримку, і тільки український народ має визначати своє майбутнє", - наголосила Ерна Солберг на зустрічі з Юлією Тимошенко у Дубліні (Ірландія) в рамках Конгресу Європейської народної партії.

Юлія Тимошенко подякувала Норвегії та Європейському Союзу за підтримку. "Під час нашої європейської революції народ України отримав повну свободу від диктатури Росії. Але Росія хоче тримати Україну під своїм тиском, окуповуючи для цього Крим", - зазначила екс-прем'єр України.

"Я роблю все можливе, щоб цього не трапилося, щоб українці не втратили незалежність, європейську перспективу і право визначати своє майбутнє", - заявила Юлія Тимошенко.

Прем'єр-міністр Норвегії побажала Юлії Тимошенко успіхів і найскорішого одужання. Ерна Солберг також високо оцінила зусилля Євгенії Тимошенко задля звільнення своєї матері.

У зустрічі також взяли участь заступник голови партії "Батьківщина", голова комітету Верховної Ради України з питань європейської інтеграції Григорій Немиря та Євгенія Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Росія через окупацію Криму хоче тримати Україну під своїм тиском - Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути