Ексклюзиви
четвер, 20 листопада 2008 09:28

Російський телеведучий розповів, як Янукович матюкається і ображає людей

Російський телеведучий розповів, як Янукович матюкається і ображає людей
Російський телеведучий і шоуменАндрій Малахов заявив, що українські громадяни не повинні підтримувати лідера Партії Регіонів Віктора Януковича на майбутніх виборах президента країни.

"При всій пошані до Віктора Януковича, але люди, які сиділи у в"язниці, я взагалі не розумію, як вони можуть висуватися на пост президента", - сказав Малахов в ефірі російського інформаційно-аналітичного ток-шоу "Нереальна політика" (ведуча Тіна Канделакі).

За словами Малахова, він часто буває в Україні і від своїх колег по шоу-бізнесу чув неприємні історії про Януковича.

"Я з ким спілкувався з людей з українського шоу-бізнесу, хто їздив з ним по країні, не було людини, яка б не сказала, що він не послав триповерховим матом за кулісами і не образив людей. Віктор Федорович Янукович матюкався на всіх, він був всім незадоволений", - розповів шоумен.

Він відзначив, що політик повинен бути "милим, добрим і хорошим зі всіма".

"Не тільки виходячи на сцену говорити "Я вас люблю, Донецьк", але і за кулісами всіх обіймати і залишати про себе хороше враження. Все, ведучі, артисти, розповідали мені історії і говорили, що більше, ніж від Януковича, неприємного відчуття немає", - підкреслив Малахов.

Тим часом, він признався, що в 2004 році підтримував Помаранчеву революцію, проте зараз відчуває розчарування.

"Коли відбулася Помаранчева революція, то у мене було відчуття, що зараз виберуть молодих, перспективних, чесних... А потім з"ясовується, що вся атрибутика належить синові президента, він заробляє на всіх прапорцях і шарфиках. Тобто, всі роблять свій бізнес в нових економічних умовах... Вони знову вкрали по 200 мільйонів", - сказав Малахов.

За його словами, новий Майдан на Україні найближчим часом неможливий. "Вони вже не вийдуть, вони вже розчарувалися", - вважає Малахов.

Кореспондент

Зараз ви читаєте новину «Російський телеведучий розповів, як Янукович матюкається і ображає людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути