Ексклюзиви
середа, 27 серпня 2008 11:04

Російський корабель із Севастополя охороняє води Абхазії

Російський корабель із Севастополя охороняє води Абхазії
Група бойових кораблів Військово-морського флоту Росії увійшла сьогодні до територіальних вод Абхазії, повідомляє Газета.ру.

Як повідомив журналістів віце-адмірал, командир новоросійської морської бази Сергій Меняйло, кораблі виконують завдання з підтримки миру і стабільності в Абхазії і в її територіальних водах.

"Ми контролюємо територіальні води Абхазії і прилеглі до них водні простори. Завдання суден - не допустити провезення зброї. Ми несемо також і гуманітарну місію. У складі кораблів десантні, ракетні, у тому числі і ракетний крейсер "Москва", - сказав віце-адмірал.

Вчора ж в Генштабі Росії заявляли, що флагман Чорноморського флоту РФ - ракетний крейсер "Москва", що вийшов у понеділок з головної бази ЧФ РФ в Севастополі курсом на східну частину Чорного моря, у вівторок увечері повернеться до Севастополя.

"Відповідно до плану стратегічний ракетний крейсер "Москва" вийшов з головної бази Чорноморського флоту Севастополя на полігон бойової підготовки. Це плановий вихід", - сказав генерал-полковник Анатолій Ноговіцин на прес-конференції.

За його словами, йде перевірка систем радіотехнічного озброєння і бортових систем зв`язку.

Зараз ви читаєте новину «Російський корабель із Севастополя охороняє води Абхазії ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути