вівторок, 28 квітня 2020 10:51

"Російській Федерації сподобається" - В'ятрович прийшов на допит до ДБР

Колишній голова Українського інституту національної пам'яті, народний депутат Володимир В'ятрович прийшов на допит до Державного бюро розслідувань.

  В'ятровича викликали в якості свідка.
В'ятровича викликали в якості свідка.

Він розповів, що перебуває "у дуже цікавому статусі".

"Зараз викликаний на допит як свідок. Але у справі щодо зловживань владою відомого мені Володимира В'ятровича", - сказав нардеп.

"Нехай здійсниться правосуддя, щоб урятувати світ" - є така гарна, пафосна фраза. Що спільного між цією фразою і будівлею, біля якої ми зібралися. Ця пафосна фраза - офіційне гасло Державного бюро розслідувань. Невипадково не бачимо зв'язку", - заявив В'ятрович і сказав про "переслідування".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДБР працює на Януковича? - програма Майкла Щура

Політик розповів, що його викликано на допит у справі, "яка дуже сподобається Російській Федерації".

"Справі організації міжнародного форуму пам'яті жертв Голодомору 2018 року.

Я тут, очевидно, невипадково отримав виклик на допит через два дні після того, як звернувся до суду, оскаржуючи бездіяльність ДБР, яке не хотіло помічати державної зради у діях пана Єрмака і Кучми. Які підписали документи в Мінську, по суті легалізуючи терористичні організації ЛНР-ДНР, виводячи Росію зі статусу учасника війни проти України у "міжнародного спостерігача", - заявив нардеп.

Він назвав справу абсурдною.

"Яка була ініційована наклепом депутата Бужанського про неправомірне використання коштів на організацію форуму", - сказав В'ятрович.

15 квітня ДБР викликало В'ятровича на допит. Справа стосується проведення міжнародного форуму, присвяченого 85-м роковинам Голодомору. Її ініціював нардеп від "Слуги народу" Максим Бужанський.

Зараз ви читаєте новину «"Російській Федерації сподобається" - В'ятрович прийшов на допит до ДБР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути