субота, 04 березня 2017 14:01

Роман Насіров: Не робіть з мене цапа-відбувайла

Роман Насіров: Не робіть з мене цапа-відбувайла
Роман Насіров вперше прокоментував своє затримання. Фото:Гордон

Відсторонений від виконання обов'язків голови Державної фіскальної служби Роман Насіров заявив, що не імітує хвороби, залишати межі України не збирається, а також готовий звернутися до суду, щоб довести безпідставність висунутих проти нього обвинувачень.

Про це повідомляє видання "Гордон".

"Я не збираюся ні в якому разі їздити на лікарняному візку, і не імітую захворювання. У мене достатньо власної гідності та поваги до Закону, і тому я налаштований з часом піти до суду та особисто взяти участь у засіданні, на якому розглядатиметься міра запобіжного заходу щодо мене", - написав він.

Насіров переконаний, що йому вдасться публічно довести безпідставність та абсурдність звинувачень, в тому числі – і у суді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Насірова перевезли до Інституту кардіології - ЗМІ

"Прикро, що організм не витримав раптового психологічного тиску. Але, повторюся, я зацікавлений поскоріше вирватися з лікарні, аби доказати недолугість висунутих звинувачень. Сподіваюся лікарям вдасться за короткий час завершити реабілітацію, і тоді я зможу фахово в суді публічно розгромити усі надумані звинувачення. Не робіть з мене цапа-відбувайла. Я - патріот України, тут живуть мої батьки, дружина, троє дітей, друзі. Я нікуди не збирався тікати, і не робитиму цього в майбутньому", - підкреслив він.

Також Насіров звернувся до активних коментаторів цієї історії з проханням не робити передчасних висновків.

"Ви навіть уявити не можете, як швидко так звана "підозра" буде розбита вщент. Я маю надію, що ми почали жити в європейській країні, і чесна людина має змогу захистити себе в суді", - зазначив він.

У Національному антикорупційному агентстві підтвердили затримання голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова у так званій "справі Онищенка".

Зараз ви читаєте новину «Роман Насіров: Не робіть з мене цапа-відбувайла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути