Ексклюзиви
четвер, 12 червня 2008 13:06

Робота у Ющенка відмінно вплинула на імідж Ваннікової (ФОТО)
6

Зачіска відомої телеведучої, а сьогодні прес-секретаря глави держави почала коротшати з 2000-го року, поки не досягла свого гранично короткого варіанту: під хлопчика.

Схоже, секрет вдало знайденого образу - не стільки в довжині волосся, скільки в тому, що Ірина Ваннікова здогадалася прибрати волосся з чола і позбавилася від чубчика. З цією зачіскою вона виглядає молодшою і стильнішою.

Колірна домінанта гардероба пані Ваннікової - цілком класична: чорне і біле. Білий колір взагалі дуже личить прес-секретареві Президента. Цікаво, що чорний колір, який личить майже всім, на Ірині Ванніковой виглядає тьмяно - зате відразу починає "працювати" у поєднанні з білим. Виключення: класичне чорне плаття з вирізом і без рукавів - воно виглядає ідеально і не вимагає ніяких вкраплень.

Улюблений наряд Ваннікової - це чорний облягаючий костюм і білосніжна блуза з виразним коміром. За кольором і стилем такий ансамбль підходить їй ідеально. Якщо пані Ваннікова і дозволять собі експерименти з кольором, то вельми обережно. Це, як правило, холодні сталеві відтінки сірого або бузкового. У них вона виглядає просто чудово.

Макіяж Ірини Ваннікової - непомітний і вишуканий. Парадокс полягає в тому, що, при цьому, вона активно користується косметикою: промальовує очі і виразно фарбує губи. Взагалі, перехід на державну службу дуже добре позначився на зовнішності пані Ваннікової.

Коли вона була ведучою на СТБ, її макіяж був більш нарочитим і неприродним - очевидно, за волею місцевих візажістів. З недавніх експериментів: фото-сесія для журналу Elle, де прес-секретар Президента з"явилася в образі жінки-вамп.

З аксесуарів Ваннікова активно використовує різного роду намиста. Вуха її навіть не проколені, а на пальці, як правило, лише обручка.

Важливим плацдармом для реалізації жіночих модних амбіцій зазвичай є сумки, але тут пані Ваннікова не виходить за межі середньої цінової категорії: на людях вона з"являється, як правило, з сумками від Cartier.


VIP.
Зараз ви читаєте новину «Робота у Ющенка відмінно вплинула на імідж Ваннікової (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути