четвер, 07 листопада 2013 18:13

Рішення щодо Тимошенко має бути прийнято протягом 48 годин - Немиря

Рішення щодо Тимошенко має бути прийнято протягом 48 годин - Немиря
Григорій Немиря. Фото: newsmarket.com.ua
У кабінеті спікера Верховної Ради Рибака тривають консультації між лідерами фракцій, а також президентами Коксом і Кваснєвським.

Про це в коментарі журналістам заявив Григорій Немиря.

"Те, що ми сподіваємося отримати в результаті має бути проголосований компромісний закон, який повинен бути прийнятий до кінця цього тижня, сьогодні-завтра. Для того, щоб Кокс і Кваснєвський могли на підставі цього закону, який можливо буде передбачати наступний варіант судового засідання (після прийняття законопроекту, потрібно щоб його норми виконували суди, в тому числі і за відправку Тимошенко* на лікування - Ред), щоб це було вчасно виконано до засідання міністрів закордонних справ 18 листопада", - зазначив Немиря.

Він продовжив: "Той факт, що це засідання заплановано на 18 листопада, не означає, що закон може бути відстрочено до 13-14 листопада. Рішення має бути прийнято в наступні 48 годин".

За словами Немирі європейських партнерів не цікавить, в якому читанні і яким чином буде прийнятий закон, який їх цікавить, щоб закон був ухвалений і підписаний президентом України.

"Ніяких до Вільнюса - перше читання, після Вільнюса - друге читання. Цей варіант неприйнятний", - заявив політик.

"Той факт, що зараз після зустрічі з Януковичем тривають консультації, на мою думку, є хорошим знаком. Демонструє чітку річ. Надія мати успіх у Вільнюсі без виконання критеріїв щодо політично-вмотивованого правосуддя і вирішення питання Тимошенко, цього варіанту немає на столі", - резюмував Немиря.
Зараз ви читаєте новину «Рішення щодо Тимошенко має бути прийнято протягом 48 годин - Немиря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути