четвер, 12 квітня 2012 16:10

Рішення по Авакову є ляпасом українській владі – "бютівець"

Рішення по Авакову є ляпасом українській владі – "бютівець"
Володимир Яворівський: Влада відреагує на звільнення Авакова неоковирно, як слон у посудній лавці. Фото: obozrevatel.com

"Бютівець" Володимир Яворівський вважає перемогою справедливості рішення італійського суду про звільнення з-під варти колишнього губернатора Харківщини Арсена Авакова.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Крім того, це є також певним сигналом. Тому що Юлію Тимошенко та Юрія Луценка там знають. Але Арсен Аваков для Заходу - абсолютно нове прізвище, така собі "табула раса". Дуже добре, що виконавці і сторожі їхнього права діють у такий спосіб. Звичайно, нашим нічого не залишається, як розказувати, що продовжується процедура екстрадиції. Вони можуть оскаржувати таке рішення. Але це вже буде конвульсивна реакція", - зазначив депутат.

За словами Яворівського, таке рішення є ляпасом українській владі.

"А от вона відреагує на це неоковирно, як слон у посудній лавці. Обов'язково це буде грубо. Щось говоритимуть Ренат Кузьмін та Віктор Пшонка. Але воно виглядатиме як дешева міна при поганій грі", - зауважив "бютівець".

Політик звернув увагу на те, що в то же час в Україні засуджують на п'ять років ув'язнення колишнього виконуючого обов'язки міністра оборони Валерія Іващенка.

"Знаючі люди прекрасно розуміли, що його засудять. На який термін – це інше питання. Він не має значення. Тому що всі політв'язні найближчим часом вийдуть із в'язниці по килимовій доріжці", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Рішення по Авакову є ляпасом українській владі – "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути