четвер, 19 вересня 2013 13:10

Рибак збирає лідерів фракцій, щоб домовитись про голосування єврозаконів

Рибак збирає лідерів фракцій, щоб домовитись про голосування єврозаконів
Володимир Рибак. Фото: dt.ua

О 14:00 у спікера Володимира Рибака відбудеться нарада лідерів фракцій щодо законопроекту про виконання судових рішень.

Про це на брифінгу у Верховній Раді сказав керівник фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, повідомляє кореспондент Gazeta.ua

"Цей закон доволі не простий. Він викликає багато дискусій. Але врешті решт ми чесно маємо відповісти людям, як ми в рамках бюджетних коштів будемо вирішувати цю проблему. По великому рахунку цей закон виписаний чесно. Інша справа, що депутати не хотіли б цю чесність імплементувати своїм голосуванням через різні політичні причини", - зауважив він.

Єфремов сподівається, що на нараді у Рибака депутатам все ж вдасться домовитися щодо прийняття цього проекту закону. Керівник фракції Партії регіонів впевнений, що євроінтеграційні проекти, які внесені до сесійної зали, будуть прийняті в якості законів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров з Рибаком сфальсифікували бюджет на 2014 рік — економіст

"В цьому напрямку у нас залишається недопрацьовані ще кілька законопроектів, які вимагають рішення до вільнюського саміту. Венеціанська комісія розглянула законопроект "Про прокуратуру" і підтримала цей законопроект. Він зараз знаходиться в роботі. Ми очікуємо, що найближчим часом він з'явиться в сесійній залі. А для того, аби виписати законопроект "Про міністерство внутрішніх справ" треба взяти за базу законопроект "Про прокуратуру". Ще одне питання, яке очікує на вирішення у Верховній Раді, однак тут ще не представлено, це зміни до закону про вибіркове законодавство", - пояснив політик.

Єфремов також запевнив, що депутати ще мають час на ухвалення євроінтеграційних законів і планомірно працюють у цьому напрямку.

Нагадаємо, сьогодні парламент направив на повторне друге читання євроінтеграційний законопроект щодо змін законодавства в часті виконання судових рішень.

Зараз ви читаєте новину «Рибак збирає лідерів фракцій, щоб домовитись про голосування єврозаконів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути