середа, 26 травня 2010 16:12

Рибак може зробити з Києва Донецьк - "регіонал"

Рибак може зробити з Києва Донецьк - "регіонал"

Народний депутат із фракції Партії регіонів Олександр Стоян не проти того, щоб головою Київської міськадміністрації став Володимир Рибак. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Якщо це справдиться, то я буду тільки радий. Це людина високопрофесійна, відповідальна. Я думаю, якби прийшов Рибак, то Київ став би не гірше Донецьку. Тому що зараз це не так", - зауважив депутат.

За його словами, для мера Леоніда Черновецького Київ - це база для збагачення. "Він ніколи не любив столицю. Адже любить тільки себе", - зазначив Стоян.

"Регіонал" припускає, що на пост голови Київської міськадміністрації могли б претендувати Юрій Мірошниченко, Василь Горбаль, Олена Лукаш.

Нагадаємо, з'явилась інформація, що адміністрація Президента визначилася з головним претендентом на пост голови Київської міськадміністрації. Фаворитом є "регіонал" Володимир Рибак.

З початку квітня Кабінет міністрів розробляє новий проект закону "Про столицю". У варіанті міністра юстиції Олександра Лавриновича, пропонується скасувати посаду мера міста та розділити його обов'язки між двома чиновниками - главою міськради і головою міської адміністрації. Перший повинен обиратися з числа депутатів міськради. Другого буде призначати Президент за поданням Кабміну.

Рибак не підтвердив, але і не спростував інформацію про те, що саме він може стати біля керма столиці, якщо буде прийнято новий закон.

"Ну звідки я знаю? Сьогодні передчасно про це говорити, оскільки вакансія мера та голови міськадміністрації зайнята", - відповів регіонал.

Зараз ви читаєте новину «Рибак може зробити з Києва Донецьк - "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути