пʼятниця, 12 вересня 2008 08:57

Рибачук про долю Ющенка, мрію Тимошенко, ЧФ Росії та НАТО

Рибачук про долю Ющенка, мрію Тимошенко, ЧФ Росії та НАТО
Олег Рибачук вважає, що ефективність роботи Секретаріату Президента України, професійність його керівника Віктора Балоги можна оцінити одним критерієм - підтримкою дій Віктора Ющенка самими українцями і світовою спільнотою.

"Сьогодні можна сказати, що Президента не розуміють ні в Україні, ні в світі", - зробив виведення Рибачук.

Екс-глава Секретаріату Президента висловив переконання у тому, що Віктор Ющенко повинен потрапити в енциклопедію "саме як людина, яка змінила долю України в кращу сторону".

Соціологія показує, що 70% українців не хочуть дострокових виборів

"У Тимошенко - така ж можливість. Очевидно, що у неї є мрія стати Президентом за всяку ціну. Для неї дуже важливо це, як для особистсті", - уточнив Рибачук.

Україна вже переконала весь світ в тому, що проводить чесні демократичні вибори. І тепер українцям залишилося довести, що вони можуть ефективно використовувати їх результат і керувати своєю країною. "Соціологія показує, що 70% українців не хочуть дострокових виборів", - підкреслив Рибачук.

Рибачук упевнений, що Росія поовинна вже зараз готуватися до того, що її база Чорноморського флоту в Криму після 2017 року переїде звідти. "У мене таке враження, що це унікальна в світі база, оскільки навіть до цих пір невідомо, що на ній є. Інвентаризацію ми так і не зробили. Але для нас важливо, щоб після 2017 року цієї бази в Україні не було", - підкреслив політик.

Для того, щоб зрозуміти нашим громадянам "НАТО - це добре або погано", необхідно просто подивитися, як живуть звичайні громадяни в країнах-членах НАТО. "Поговоріть з прибалтами, чехами, поляками і ви побачите, що вони відчувають себе дуже впевнено", - каже Рибачук.

На думку Рибачука, Україна у котрий раз дістала реальну можливість в грудні приєднатися до ПДЧ. "Для цього нам треба було тільки утримати внутрішню політичну стабільність", - підкреслив він, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Рибачук про долю Ющенка, мрію Тимошенко, ЧФ Росії та НАТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути