Ексклюзиви
середа, 28 липня 2021 16:09

Резніков прокоментував лікарняний Кравчука

Резніков прокоментував лікарняний Кравчука
Олексій Резніков працює в українській делегації в ТКГ з 2019 року. Фото: @MReintegration

Віцепрем'єр-міністр - міністр з питань реінтеграції окупованих територій Олексій Резніков не виключає, що представлятиме Україну на засіданнях Тристоронньої контактної групи з мирного врегулювання ситуації на Донбасі. Він є першим заступником голови української делегації.

"Екстренне засідання робочої групи з питань безпеки на постійній основі відбуваються для того, щоб врегульовувати ситуацію порушення режиму припинення вогню. Не потрібно скликати саме Тристоронню контактну групу. Є відпрацьований механізм, і цим займаються наші представники в безпековій групі.

Наступне засідання ТКГ планово - завершення серпня. Тому що кожний рік у серпні роз'їжджаються всі представники, зокрема ОБСЄ.

Очолює українську делегацію у ТКГ станом на сьогодні Леонід Кравчук. Поки що він перебуває на лікарняному. Я не розкриватиму медичні питання приватного характеру. Завершиться його лікарняний, і він продовжить, я маю надію, керувати українською делегацією.

Якщо раптом він не зможе взяти участь у засіданні, я, як перший заступник голови української делегації, представлятиму Україну під час цих засідань", - сказав віцепрем'єр в ефірі телеканалу "Україна 24".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія - банкрут. Міністр Резніков зруйнував путінські міфи

"Є збройний конфлікт між Росією та Україною. Німеччина та Франція є посередниками в "нормандському форматі", - нагадав Резніков.

"Як мені відомо, запропоновано провести зустріч між міністрами закордонних справ. Але поки що міністр закордонних справ Російської Федерації Лавров відмовляється брати участь у такому засіданні. Мабуть, він зайнятий виборчими перегонами до державної думи РФ", - сказав віцепрем'єр.

Леонід Кравчук перебуває в реанімації після операції на серці. Лікарі коментарів не дають, кажуть, родина Леоніда Макаровича заборонила повідомляти подробиці.

Торік у серпні президент Володимир Зеленський увів Леоніда Кравчука до складу делегації України у ТКГ й призначив його головою.

Зараз ви читаєте новину «Резніков прокоментував лікарняний Кравчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути