понеділок, 12 грудня 2011 08:41

Рейтинг "регіоналів" упав до 10 відсотків, і його не піднімуть навіть домкратом - нардеп

Рейтинг "регіоналів" упав до 10 відсотків, і його не піднімуть навіть домкратом - нардеп

Опозиційні сили можуть набрати на парламентських виборах 60 відсотків голосів. Рейтинг Партії регіонів впав уже до 10 відсотків, і його не піднімуть навіть домкратом ні партія Тігіпка, ні партія Литвина. Вони вливаються тому, щоб тільки потрапити в список.

Таку думку в коментарі Gazeta.ua висловив народний депутат України, голова Івано-Франківської обласної організації партії ВО "Батьківщина" Дмитро Шлемко.

За його словами, досвід Прикарпаття нині вже став надбанням декількох політичних сил. Це "Батьківщина", "Свобода" і "Фронт змін".

"На загальноукраїнському рівні поставлене питання: хто переможе — влада чи опозиція? І той закон про вибори народних депутатів, який нарешті вдалося ухвалити у Верховній Раді, практично дає шанс опозиції перемогти. І ті опозиціонери, які далі продовжують його критикувати, називати зрадниками тих, хто за нього голосував, повинні визначитися — чи йти на вибори зі "зрадниками" в опозиції, чи ні", - підкреслив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович підписав закон про вибори

На думку "бютівця", опозиція має шанси при цьому законі про вибори народних депутатів. Тоді як диявольський закон Єфремова не давав їй жодного шансу. За умови його прийняття єдиний кандидат від опозиції був би подарунком для партії влади — два зауваження, і претендента немає. А це могли бути будь-які зауваження, тим більше суд не вирішував.

"Нині ми маємо реальні шанси. При п'ятивідсотковому прохідному бар'єрі дві політичні сили "Батьківщина" і "Фронт змін" згідно з соціологічними даними точно пройдуть у парламент. і ще дві політичні сили "Свобода" і "УДАР Віталія Кличка", якщо добре піднатужаться і візьмуть до себе інші національно-демократичні сили, також мають доволі серйозні шанси", - наголосив Шлемко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонали" не наберуть 5% на виборах - Ляшко

За його словами, тільки одна Галичина має 23 округи. І якщо вона зуміє виграти, а це не з теорії фантастики, а з теорії реальності, а Західна Україна має 50 округів, то таким чином, що б не робили в Донецьку, ми забираємо в них донецькі і луганські округи. Тому що Західна Україна практично дає по округах більше голосів за демократичних кандидатів, ніж увесь Донбас. На півночі і в центрі, як показали вибори і попередні, і президентські, голосують за наші політичні сили.

"Ми маємо шанси, проте лише тоді, коли перестанемо один одного гризти", - підсумував політик.

Зараз ви читаєте новину «Рейтинг "регіоналів" упав до 10 відсотків, і його не піднімуть навіть домкратом - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути