Ексклюзиви
середа, 02 лютого 2011 11:33

Регламентний комітет з'ясує, чи голосував Ар'єв за зміни до Конституції

Регламентний комітет з'ясує, чи голосував Ар'єв за зміни до Конституції

Регламентний комітет Верховної Ради може розглянути заяву депутата від НУ-НС Володимира Ар'єва про те, що він не голосував за внесення змін до Конституції.

Про це у кулуарах ВР сказав заступник голови Регламентного комітету Сергій Сас, передає кореспондент Gazeta.ua.

"Якщо нардеп Ар'єв заявив про те, що не голосував, і карточка була з ним у Сполучених Штатах, і якщо це зафіксовано системою "Рада", то він по приїзді в Україну має написати заяву на ім'я голови Верховної Ради і ще в Регламентний комітет, який займається цим питанням. Тоді комітет має провести відповідне розслідування і прийняти свій висновок", - наголосив Сас, додавши, що заява від депутата про те, що він не був в залі під час голосування, пролунала вперше.

Він також додав, що фракція БЮТ вже готує подання до Конституційного суду щодо неконституційності ухвалених змін до Конституції.

Нагадаємо, 1 лютого ВР конституційною більшістю ухвалила зміни до Конституції, що передбачають продовження повноважень парламенту до жовтня 2012.

У БЮТ заявили, що є всі підстави звернутися до Конституційного суду з тим, щоб ухвалені зміни були визнані неконституційними.

Так, нардеп, вже колишній "бютівець", Павло Мовчан поінформував, що не голосував за зміни до Конституції, оскільки він перебуває на лікарняному ліжку і переносить вже третю судинну операцію.

Нардеп від НУ-НС Володимир Ар'єв заявив, що не голосував 1 лютого за зміни до Конституції, тому що його не було в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Регламентний комітет з'ясує, чи голосував Ар'єв за зміни до Конституції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути