понеділок, 10 жовтня 2011 11:05

"Регіони" за 200 гривень приведуть під Печерський суд 1-2 тисячі людей?

"Регіони" за 200 гривень приведуть під Печерський суд 1-2 тисячі людей?

Партія регіонів за 200 гривень збирає людей на мітинг на 11 жовтня, коли, як планується, буде оголошено вирок екс-прем'єру Юлії Тимошенко.

Про це повідомив політик Зорян Шкіряк.

"Отримав інформацію, що ПР і Калашніков збирають людей на 11-те число під суд. Попередньо збір на м. Лісова о 7.00, 200 гривень за 12 годин стояння і махання його комуняцькими прапорами і вигукування ганебних гасел", - розповів він.

Політик також наголосив, що ПР хоче зібрати під Печерським судом близько 1-2 тисяч осіб.

"Звичайно, якщо так, то це свідома провокація влади. Можливо, все це дурня, але на них схоже. Тому потрібно бути готовим", - переконаний Шкіряк.

Він також вважає, що судові процеси над Тимошенко та Юрієм Луценком - це питання нетільки конкретних особистостей, а "питання свідомості суспільства".

"Власне, це я до того, що 11-го в суді, питання не тільки Юлі, це питання справедливості і нашої спроможності протистояти режиму. Вважаю, що всі опозиційні сили мають бути під судом, зроблю з цього приводу окрему заяву завтра. Адже ситуація з Юлею і Юрою та іншими політв'язнями вже давно вийшла за межі конкретної особистості. Це питання свідомості суспільства. Якщо не за когось, то проти свавілля і беззаконня узурпаторів", - наголосив політик.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" за 200 гривень приведуть під Печерський суд 1-2 тисячі людей?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

54

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути