понеділок, 18 травня 2009 14:02

"Регіони" не блокуватимуть Раду, поки не розберуться з Луценком

"Регіони" не блокуватимуть Раду, поки не розберуться з Луценком
Партія регіонів відмовляється від блокування парламентської трибуни на час проведення внутрішньоурядового розслідування та розслідування ТСК щодо інциденту з міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком.

Про це заявив член фракції Партії Регіонів Олександр Єфремов, відповідаючи на питання журналістів.

"У нас немає підстав блокувати трибуну, ми домовилися, що на час розслідування і до того часу, поки ми не отримаємо відповідних документів, ми не будемо блокувати", - сказав він і додав, що партія готова чекати сім днів.

За словами Єфремова, в разі блокування роботи ВР депутатами від коаліції, в зв"язку з розглядом зокрема питання по "Інтеру", поведінка депутатів від ПР буде "адекватною".

Водночас він додав, що фракція не буде протидіяти створенню ТСК по "Інтеру" і спрямувала туди своїх представників.

Однак, за його словами, викликають сумніви розбіжності в даних, наданих регламентному комітету з одного боку сім"єю Плужникова та генпрокуратурою у порівнянні з заявами БЮТ з цього приводу.

"Можна, звичайно, придумати все, що завгодно. Але офіційної версії з приводу якихось сумнівних речей у цьому напрямку (щодо продажу акцій "Інтера") сьогодні документально не підтверджено", - сказав Єфремов.

"Скоріше за все, їх цікавить дійсно рейдерська атака на канал, і вони намагатимуться її провести через тимчасову слідчу комісію", - додав він, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" не блокуватимуть Раду, поки не розберуться з Луценком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути