Ексклюзиви
неділя, 15 грудня 2013 16:30

"Регіонали" звезли під ОВК у Первомайську 250 "охоронців"

"Регіонали" звезли під ОВК у Первомайську 250 "охоронців"
Фото: pravda.lutsk.ua

Від учора на вході до ОВК у Первомайську, округ 132, стоять приблизно 250 осіб, яких звезли "регіонали". Про це Gazeta.ua розповіла Координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА у Миколаївській області Олена Кабашна.

"На дільницях усе спокійно, вони відкрились вчасно, відкрились усі, без усяких інцидентів. На дільницях порушень не зафіксували, але на в'їзді у Первомайськ проїжджали колони автобусів, у яких, швидше за все, знаходяться люди, причетні до "каруселей". Вони нібито приїхали на екскурсію у Первомайськ. Раніше ми фіксували два автобуси в районі Куріпчиного, це Первомайський район, які намагались зайти на дільницю у селі Куріпчине і проголосували, але їм не дозволили. ОПОРА опублікувала цю інформацію, але нам із управління внутрішніх справ зателефонували, що буцімто ніхто до правоохоронців за даним фактом не звертався, ніяких автобусів не видно", - сказала Кабашна.

За її словами, у Первомайськ їхали приблизно 10 автобусів і маршруток, ймовірно наповнені людьми, які можуть бути причетними до "каруселей". Низька явка, а наразі проголосувало 20% від виборців, є приводом для фальсифікацій, каже Кабашна. Вона розповіла, що наразі ці буси заблоковані народними депутатами від опозиції і прихильниками Аркадія Корнацького.

Окрім того, Олена Кабашна розповіла, що на вході до ОВК стоять приблизно 250 осіб, які звезені Партією регіонів з різних міст Миколаївської області, Миколаєва.

"Особи охороняють підходи до ОВК і буцімто забезпечують законність і порядок. Нібито вони заважатимуть людям спортивного вигляду якось завадити виборчому процесу. Ці люди стоять із учорашнього вечора, поставили намет, польову кухню, готують каші. Вони знаходяться за огорожею ОВК, на територію не заходять, але наполегливо стоять. За словами членів ОВК, особи не заважають їм працювати", - каже Кабашна.

"Ми просто не розуміємо, чого вони там стоять. Я знаю випадки, коли стоять після якихось подій, завершення голосування, підведення підсумків. Але щоб до того - я бачу перший раз. Це наводить на думку, що, якщо результат виборів буде не на користь "регіоналів", то це вже готові загони, аби вимагати перегляд виборів", - додала координатор.

Нагадаємо, сьогодні тривають вибори до ВР у п'яти проблемних округах.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" звезли під ОВК у Первомайську 250 "охоронців"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути