Ексклюзиви
понеділок, 02 грудня 2013 17:09

"Регіоналка" Олена Бондаренко підозрює, що конфлікт на Майдані могли спровокувати в опозиції

"Регіоналка" Олена Бондаренко підозрює, що конфлікт на Майдані могли спровокувати в опозиції

Представники опозиції проанонсували бійку з "Беркутом" раніше, ніж вона відбулася. Про це заявила народний депутат України, заступник Голови парламентської фракції ПАРТІЇ РЕГІОНІВ Олена Бондаренко.

"У п'ятницю ситуація розгорталася наступним чином: на Майдані було все спокійно, а опозиція в ефірі всіх телеканалів уже кричала про побиття майданщиків. Зокрема, одне з підтверджень тому – п'ятничний ефір програми Савіка Шустера "Свобода слова" на телеканалі "Інтер", – зазначила Олена Бондаренко.

"Тоді близько півночі депутат від партії "УДАР" Ірина Геращенко в істеричній манері почала кричати про те, що на Майдані "вбивають наших дітей". Після цієї заяви вона тут же покинула студію. Ведучий попросив зробити пряме включення у студію їх кореспондента Георгія Тихого, який був присутній у той час на Майдані. Той спростував інформацію про насильство, зазначивши, що на Майдані все тихо і спокійно, хіба що є якась словесна перепалка поряд із машиною Арсенія Яценюка, який якраз приїхав на Майдан. До речі, Арсеній Яценюк з ефіру поїхав трохи раніше", - додала вона.

"Так от, цей інцидент дає серйозні підстави підозрювати, що головними підбурювачами подій на Майдані була опозиція і їх свита – їх піарники, їх розробники усіх цих інсинуацій. Інакше як пояснити те, що в той час, коли ніщо не віщувало ескалації конфлікту, а про нього вже щосили кричали наші опоненти? Виникає питання, як таке може бути?" - поцікавилася парламентарій.

За її словами, лідери опозиції приїхали на Майдан, коли все було спокійно, і поїхали рівно тоді, коли почалася бійка між "Беркутом" та майданщиками.

"Це дає нам підстави звернутися до правоохоронних органів із вимогою серйозно вивчити, яку саме роль виконували лідери опозиції в цій ситуації, і які у них були підстави кричати про події, яких ще не було, і, цілком можливо, вони й не сталися б, якби не заяви опозиціонерів. Чому, можливо знаючи про провокації, опозиціонери не повідомили про них правоохоронним органам, які змогли б запобігти зіткненню?" - резюмувала політик.

- See more at: http://partyofregions.ua/ua/news/529c9a94c4ca420b7700000b#sthash.53tutLtV.dpuf

 

Зараз ви читаєте новину «"Регіоналка" Олена Бондаренко підозрює, що конфлікт на Майдані могли спровокувати в опозиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

54

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути