Ексклюзиви
четвер, 21 квітня 2011 16:16

"Регіонали" забрехались - тепер Бойчук вже в партії Яценюка

 

Екс-голова Заставнівської райдержадміністрації Михайло Бойчук, його родичі та охоронці ставка – учасники побиття рибалок – не мають і ніколи не мали відношення до Партії регіонів.

Про це йдеться у заяві Чернівецької обласної організації Партії регіонів.

За словами "регіоналів", за оприлюдненими документами реєструючих органів, Бойчук станом на 21 квітня 2011 року значиться головою Заставнівської районної організації політичної партії "Фронт змін".

"Тому голослівні намагання політичної партії ВО "Батьківщина" прив'язати заставнівських негідників до нашої партії розцінюємо як невдалу спробу політичних банкрутів від Юлії Тимошенко переключити увагу суспільства з вчорашнього вироку їхньому однопартійцю Лозінському за вбивство беззахисного селянина у Кіровоградській області, з арештів при отриманні нечуваних хабарів учорашніх своїх спонсорів з Калинівського ринку в Чернівцях, з дій самої Юлії Тимошенко при підписанні газових угод з Росією у 2009 році, що призвели до зради національних інтересів України", - йдеться у заяві.

"Ми визнали помилку, допущену з призначенням Бойчука, і вчасно її виправили. Ми вимагаємо повного і об'єктивного покарання заставнівських правопорушників, але ми не закликаємо нагороджувати їх орденами, як це робила свого часу ВО "Батьківщина" по відношенню до Лозінського", - резюмували у Партії регіонів.

Слід зазначити, що на офіційному сайті Заставнівської районної ради вказано, що депутат Бойчук Михайло Васильович висунутий Партією регіонів (див. фото).

Нагадаємо, прокуратурою Чернівецької області 19 квітня порушена кримінальна справа стосовно голови Заставнівської районної державної адміністрації за ознаками складу злочину, передбаченого ч.3 ст.365 (перевищення службових повноважень, що потягло за собою тяжкі наслідки), ч.2 ст.127 (вчинення катування за попередньою змовою групою осіб) КК України, його рідного брата, зятя та двох охоронців приватних ставків за ст.27, ч.3 ст.365 та ч.2 ст.127 КК України.

Про приналежність Михайла Бойчука до Партії регіонів спочатку заявили у "Батьківщині". Пізніше голова Чернівецької ОДА Михайло Папієв спростував це. Однак пізніше нардеп-"регіонал" Володимир Рибак сказав, що Бойчука можуть виключити з Партії регіонів у разі доведення його провини. Таким чином він підтвердив його приналежність до цієї політсили.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" забрехались - тепер Бойчук вже в партії Яценюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути