Ексклюзиви
неділя, 01 грудня 2013 01:50

"Регіонали", які виходять з партії, мають падати на коліна та просити пробачення в українців - Тягнибок

"Регіонали", які виходять з партії, мають падати на коліна та просити пробачення в українців - Тягнибок
Фото: lenta-ua.net

Депутатам, які нині виходять із лав Партії регіонів, не варто аплодувати. "Регіонали" мають падати на коліна та просити пробачення в українців, яких вони зрадили, будучи на службі в режиму Януковича. Про це увечері 30 листопада 2013 року заяв лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок, виступаючи на Михайлівській площі в Києві, де триває Євромайдан, передає УНН.

Очільник українських націоналістів закликав людей не здаватися та готуватися до надскладної боротьби з режимом.

"Янукович боїться української нації, а тому кидає проти громадян "тітушків" та спецпризначенців з інших областей. Ми повинні бути готові до цього, повинні мобілізувати всі сили для протистояння режимові. Нація має показати свою силу в боротьбі з антиукраїнською владою. Тому маємо 1 грудня максимально мобілізувати зусилля, аби протиставити нашу силу антинародній диктатурі!", – заявив Олег Тягнибок.

Очільник"Свободи" також наголосив, що не варто підтримувати "регіоналів", які почали залишати лави партії влади: "Вони вірно служили режимові Януковича, а тому нині мають каятися перед українцями. Те, що вони тепер склали партквиток, нічого не значить. Нехай на коліна падають перед нашою нацією! Українці не мають вірити їхньому ситуативному політиканству. Слід збагнути, що правда – лише за народом. Разом і до кінця!", - сказав Тягнибок.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали", які виходять з партії, мають падати на коліна та просити пробачення в українців - Тягнибок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути