понеділок, 21 лютого 2011 11:19

"Регіонали" втягують дітей у дорослу політику

"Регіонали" втягують дітей у дорослу політику

Всеукраїнська молодіжна громадська організація "Молоді регіони" підписала багатосторонню угоду про співпрацю з низкою дитячих громадських організацій для комплексної роботи у сфері виховання молодих громадян України.

Про це заявив член парламентської фракції Партії регіонів, голова "Молодих регіоналів" Андрій Пінчук, повідомила його прес-служба.

За його словами, "Молоді регіони" беруть на себе зобов'язання допомагати дітям реалізовувати свої ідеї та направляти їхні творчі пошуки на користь Україні.

"Голос дитини має багато важити як в родині, так і в державі. Головна мета нашої співпраці – лобіювання інтересів дитячих організацій в органах державної влади, зокрема, у парламенті та у профільному міністерстві. Реформи, наприклад, в освітній сфері, мають враховувати точку зору всіх учасників процесу", - пояснив політик.

Крім того, одним із основних завдань співпраці є сприяння широкому залученню дитячих громадських організацій до вирішення соціально важливих проблем: національно-патріотичного виховання дітей та молоді, формування здорового способу життя, всебічного гармонійного розвитку підростаючого покоління.

Слід зазначити, що угоду підписали такі організації: Дитяча громадська організація "Федерація Айкі Те Гатана Рю України", Всеукраїнська дитяча громадська організація "Козаченьки", Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки", дитяче громадське об'єднання "Ірбіс", дитяче громадське об'єднання "Юні друзі лісу" та інші.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" втягують дітей у дорослу політику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути