пʼятниця, 17 січня 2014 10:35

"Регіонали" визнають, що заборонили їздити колонами через автомайдан

"Регіонали" визнають, що заборонили їздити колонами через автомайдан
Фото: www.segodnya.ua

Більшість з норм закону 3879 "Про внесення змін до Закону України "Про судоустрій і статус суддів" та процесуальних законів про додаткові заходи захисту безпеки громадян" викликані саме такими явищами, як Евромайдан і Автомайдан.

Про це заявив народний депутат від Партії регіонів Володимир Олійник, повідомляє Радіо Свобода.

"А ви скажіть, будь ласка, коли з'явилося явище сьогодні, де право одних суперечить праву інших, так що, треба конфлікт створити в суспільстві? Ні. Давайте врегулюємо. Якщо ми побачили, що таке явище ( Автомайдан. - ред.) є, і воно створює проблему в пересуванні інших громадян - треба його врегулювати? Ми вважаємо, так. Якщо побачимо, що практика така, що треба не 5, а 10 автомобілів - давайте 10. Ну не може ж бути так, що по 200-300 автомобілів рухаються як завгодно, а ми це питання не регулюємо", - сказав нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олійник каже, що від його закону журналісти-професіонали не постраждають

Нагадаємо, згідно з прийнятим законом, рух в автоколонах із понад п'яти авто без узгодження з МВС карається штрафом від 40 до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням права керувати транспортними засобами на 1-2 роки - з вилученням транспортного засобу.

Учора провладна більшість у Верховній Раді ухвалила низку законів без обговорення і без участі депутатів від опозиції, голосами членів фракцій Партії регіонів, КПУ, а також деяких позафракційних. За ці закони, крім гсобюджета на 2014 рік, голосували відразу за основу і в цілому, і без електронної системи - підняттям рук.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" визнають, що заборонили їздити колонами через автомайдан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути