Ексклюзиви
четвер, 28 квітня 2011 20:25

Регіонали стверджують, що нових членів не вербують, бо їх і так вдосталь

Регіонали стверджують, що нових членів не вербують, бо їх і так вдосталь

Центральна контрольна комісія Партії регіонів перевірить інформацію про те, що в одному з харківських університетів нібито змушують студентів вступати до її лав.

Нині масовий прийом до Партії регіонів завершено, повідомили в прес-службі "Регіонів".

В партії нагадали, що, як зазначив в одному з останніх інтерв'ю перший заступник глави Партії регіонів Володимир Рибак, зараз, навпаки, ведеться жорсткий відбір за моральними та діловими якостями з тих, хто хоче стати членом партії.

В "Регіонах" нагадали, що мають близько півтора мільйона членів.

"Тому партія не зацікавлена в адміністративному тиску на громадян з метою спонукання до вступу. Випадок у Харкові схожий на провокацію. Однак Центральна контрольна комісія проведе ретельну перевірку інформації ЗМІ", - заявили в прес-службі.

Нагадаємо, одна зі студенток Харківського національного педагогічного університету ім. Сковороди повідомила, що студентів цього вишу примушують вступати в Партію регіонів.

За її словами, заступник декана факультету іноземної філології Володимир Борисов поширює серед студентів бланки заяв про вступ до Партії регіонів.

Вона також стверджує, що студенти, які відмовилися від вступу в партію чекають на проблеми на іспитах.

У свою чергу, сам Володимир Борисов зауважив, що, дійсно, студентам педуніверситету надається інформація про існування Партії регіонів і її молодіжного крила, є і бланки заяв про вступ до ПР, але про обов'язковий вступ мова не йде в жодному разі.

Зараз ви читаєте новину «Регіонали стверджують, що нових членів не вербують, бо їх і так вдосталь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути