четвер, 07 листопада 2013 14:09

"Регіонали" сподіваються, що опозиція заблокує трибуну — нардеп

"Регіонали" сподіваються, що опозиція заблокує трибуну — нардеп
Максим Бурбак. Фото: molbuk.ua

Рішення опозиціонерів скласти пазл "Юлі волю" біля будівлі парламенту було спонтанним.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав нардеп від "Батьківщини" Максим Бурбак.

"Зранку вирішили, що біля центрального входу треба проінформувати народних депутатів із Партії регіонів, що сьогодні треба зробити вирішальний крок, аби Угода про асоціацію була підписана. Може, дехто не знав, які будуть законопроекти розглядатимуть. Царьов до нас підійшов. Але більшість ховалися та йшли через запасний вхід. Хоча вони все розуміють, але нічого не вирішують", - зазначив він.

За словами політика, "регіонали" сподіваються, що опозиція заблокує трибуну, аби заявити, що опозиціонери "все зірвали", але цього не буде.

"Дивно, що Рибак у залі сказав про те, що потрібно продовжити політичні консультації, а вже на вечірньому засіданні щось вирішити. А що робили місяць-два? Опозиція погодилась на будь-які пропозиції — навіть на пакетне голосування із включенням законопроектів про прокуратуру, але їм нецікаво", - зауважив Бурбак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Питання Тимошенко" нардепи вирішуватимуть після обіду

Нардеп вважає, що ситуація із законопроектами про лікування ув'язнених за кордоном може вирішитися після того, як Янукович "дасть сигнал" фракції голосувати.

"Сподіваюсь, все-таки здоровий глузд переможе. Віктор Федорович натягував на себе ковдрочку євроінтегратора, тому хай зробить останній крок. Зараз все залежатиме від результатів його зустрічі із Коксом та Кваснєвським", - додав він.

Нагадаємо, спікер Володимир Рибак оголосив сьогодні перерву у парламенті до 16:00. Після перерви депутати мають розглянути законопроекти щодо лікування ув'язнених за кордоном.

 

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" сподіваються, що опозиція заблокує трибуну — нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути