четвер, 07 листопада 2013 12:35

Є десятки вбивць і ґвалтівників, які підпадають під закон Лабунської - Єфремов

Є десятки вбивць і ґвалтівників, які підпадають під закон Лабунської - Єфремов

Законопроекти щодо лікування ув'язнених за кордоном не відповідають юридичним вимогам.

Про це на брифінгу у Верховній Раді сказав керівник фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, повідомляє кореспондент Gazeta.ua

"Це було вчора підтверджено на засіданні комітету, який розглядав це питання. Не дарма там було прийнято рішення про створення робочої групи, аби доопрацювати ці законопроекти. Якщо робоча група за 2-3 доби завершить роботу, ми з цим погодимося. Якщо їй знадобиться більше часу, то так і буде. Все залежатиме від бажання рухатися вперед", - зауважив він.

За словами Єфремова, якщо йдеться про лікування засуджених за кордоном, то не потрібно говорити лише про Юлію Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція не хоче спільно з "регіоналами" писати "закон Тимошенко"

"Я запитав у вповноваженого з прав людини, якщо ми приймаємо закон у варіанті Лабунської, що відбуватиметься далі? Вона відповіла — питань немає. Я вам передам ті звернення, які сьогодні у мене лежать. У нас є більше десятків людей, які є вбивцями та ґвалтівниками, але невиліковно хворі і можуть підпадати під законопроект Лабунської", - пояснив регіонал.

Відповідаючи на запитання, чи мають регіонали схему по звільненню Тимошенко, він зауважив: "Я не лягаю спати і не встаю зранку із думкою, аби когось звільнити з в'язниці. У мене в голові інші думки, але якщо ми приймаємо будь-який закон, то я виступаю категорично проти, аби це робилося під якусь конкретну людину. Ми маємо приймати закон для людей, якщо ми прописуємо загальну процедуру, то вона має діяти для всіх".

Нагадаємо, спікер Володимир Рибак оголосив сьогодні перерву у парламенті до 16:00. Після перерви депутати мають розглянути законопроекти щодо лікування ув'язнених за кордоном.

Зараз ви читаєте новину «Є десятки вбивць і ґвалтівників, які підпадають під закон Лабунської - Єфремов ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути