четвер, 06 червня 2013 17:37

"Регіонали" не штурмуватимуть трибуну ВР вночі, а прийдуть завтра на роботу

"Регіонали" не штурмуватимуть трибуну ВР вночі, а прийдуть завтра на роботу
Єфремов зауважив, що в будь-якому разі завтра "регіонали" прийдуть до зали. Фото: newsradio.com.ua

Партія регіонів планує завтра прийти до Верховної Ради і працювати, незважаючи на дії опозиції.

Про це на брифінгу у парламенті заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

Відповідаючи на запитання, чи буде парламент завтра працювати, Єфремов наголосив: "Завтра буде те, що буде. Я ще не знаю".

"Представники опозиції кажуть, що збираються блокувати. Наскільки знаю, вони розподілили свої обов'язки і вночі чергуватиме УДАР. Тому їх, певно, залишать у залі, щоби блокувати у надії на те, що ми будемо заважати. Ми не заважатимемо, відразу кажу. Ми підемо спати і не будемо мучити людей", - зазначив "регіонал".

Єфремов зауважив, що в будь-якому разі завтра "регіонали" прийдуть до зали. Однак повторення сьогоднішньої ситуації, коли спікер вів засідання не зі свого місця, не буде.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За 15 хв. депутати встигли побитися, ухвалити закон по суддях і розійтися

"Завтра ми маємо намір прийти на роботу в сесійну залу. Якщо наші колеги будуть готові до роботи, то ми згодні конструктивно працювати. А якщо знову займатимуться тим, чим займаються, то поставите їм запитання, чого вони хочуть", - підкреслив нардеп.

За його словами, сьогодні більшість була вимушена проводити засідання у такому режимі, оскільки з різних регіонів приїхали судді, щодо яких депутати мали ухвалити рішення.

"Люди зїхалися з усіх регіонів. І просто в черговий раз відпустити суддів, які витратили державні кошти, щоби приїхати, ми не маємо права. А завтра - ні, у нас звичайний порядок денний", - сказав він.

Крім того, Єфремов підкреслив, що у разі продовження блокування трибуни опозицією, "більшість знайде можливість, як голосувати".

"Регіонал" додав, що сьогодні вони не планували проводити виїзне засідання, а навпаки хотіли продемонструвати суспільству свою відповідальність та вміння конструктивно працювати.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" не штурмуватимуть трибуну ВР вночі, а прийдуть завтра на роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути