Ексклюзиви
пʼятниця, 22 листопада 2013 13:05

"Регіонали" назвали себе найщирішими євроінтеграторами України

"Регіонали" назвали себе найщирішими євроінтеграторами України
Фото: bukinfo.com.ua

"Партія регіонів" самоназвалася найбільш ефективною політичною силою України відносно входження країни до європейської спільноти. На своєму сайті правляча партія розмістила звернення, в якому в черговий раз висловила підтримку євроінтеграційному курсу президента Януковича і похвалила себе за "позитивну динаміку наближення України до Європи".

"За дуже короткий відрізок часу нам вдалося наблизити Україну до Європи, пройти шлях, який інші політичні сили навіть не могли почати. На відміну від деяких самопроголошених "євроінтеграторів" з опозиції, ми не займалися політичним піаром і самовихвалянням - ми без зайвого шуму чесно робили свою справу, крок за кроком брали необхідні рішення, досягали необхідного для країни результату", - йдеться у тексті звернення до громадськості.

У зверненні "регіонали" згадали й ув'язнену Юлію Тимошенко, яку звинуватили у бажанні вирішити власні проблеми за рахунок доль українських громадян, та ухилитися від правосуддя. Зупинку процесу підписання угоди з ЄС "регіонали" пояснили загальнонаціональними інтересами, які не можна відстоювати поспіхом. Натомість порадили прем'єру Миколі Азарову направити всі сили на відновлення товарообігу з Росією на країнами СНД.

"Вважаємо, що "Партія регіонів" як політична сила - найактивніший провідник євроінтеграційного курсу країни, має моральне право робити подібні заяви, адже несе відповідальність за ефективність своїх дій і рішень, майбутню долю України та її громадян", - сказано також у зверненні.

 

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" назвали себе найщирішими євроінтеграторами України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

48

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути