четвер, 12 січня 2012 22:25

"Регіонали" накричали на Азарова - джерело

"Регіонали" накричали на Азарова - джерело

Зустріч прем'єра Миколи Азарова з фракцією Партії регіонів супроводжувалася скандалом - главу уряду звинуватили в саботажі реформ, повідомляють джерела Української правди.

За їхніми словами, зустріч, яка відбулася в середу ввечері без участі преси, проходила на підвищених тонах.

Несподівано критику на адресу уряду дозволив собі голова фракції Олександр Єфремов.

"Єфремов прямо запитав у Азарова - чому ми, депутати, маємо виступати адвокатами неякісних законопроектів уряду", - переповів співрозмовник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров удвічі скоротив кількість службових автомобілів

Критично виступив і Андрій Деркач, який висловив обурення непрозорим розподілом ліцензій на цифрове мовлення - і в підсумку його телекомпанія "Ера" її також не отримала.

За словами джерел, також з критикою на адресу уряду та влади загалом виступили регіонали Ігор Плохой, Григорій Смітюх та Володимир Ландік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров похвалив сам себе за "правильну" політику

Натомість, у Кабінеті Міністрів назвали брехнею інформацію про те, що депутати від Партії регіонів звинуватили прем'єра Миколу Азарова в саботажі реформ.

"Треба зазначити, що такі робочі засідання відбуваються регулярно і мають величезне значення для координації політики уряду і діяльності правлячої партії та її парламентського представництва", - заявили в Департаменті інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров пообіцяв у наступному році і надалі "покращувати життя людей"

В прес-службі також заявили, що "саме завдяки спільній роботі, принциповій єдності позицій парламентської більшості, уряду і президента ось уже другий рік поспіль в країні послідовно реалізується антикризова політика і здійснюються системні реформи".

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" накричали на Азарова - джерело». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

44

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути