Ексклюзиви
пʼятниця, 21 червня 2013 14:22

"Регіонали" хочуть позбавити Михальчишина мандату за "погрози війною"

"Регіонали" хочуть позбавити Михальчишина мандату за "погрози війною"
Фабрикант переконана, що більшість народних депутатів підтримає позбавлення мандату Михальчишина. Фото: vybory2012.wcu-network.org.ua

У Партії регіонів пропонують позбавити депутатського мандату "свободівця" Юрія Михальчишина, який сьогодні у сесійній залі "пригрозив війною".

Про це на брифінгу у Верховній Раді сказала народний депутат від ПР Світлана Фабрикант.

"Сьогодні вся країна бачила, що відбувається у сесійні залі. Сесійний зал об'єднався навколо памяті загиблих (у Другій світовій війні). І є тільки одна політична сила, яка вважає, що цієї війни не було, і не було жертв", - підкреслила депутат.

Вона зауважила: "Я вважаю, що те, що ми почули сьогодні від одного з членів "Свободи", має бути серйозно розглянуто як у Генпрокуратурі, так і СБУ. Бо сьогодні у парламенті України абсолютно відкрито було озвучено заклик до війни. Такого не було у парламенті ніколи. Якщо ми не звернимо увагу, ніяк не відреагуємо, то гріш нам ціна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свободівець" у Раді пообіцяв війну комуністам

Фабрикант переконана, що більшість народних депутатів підтримає позбавлення мандату Михальчишина.

"Я вважаю, що подібні народні депутати, які закликають нашу країну і народ до війни, не мають права перебувати у сесійній залі. Я впевнена, якщо така пропозиція буде внесена, то всі здравомислячі депутати підтримають те, що його у сесійній залі не має бути. Його мають позбавити депутатського мандату", - підкреслила нардеп.

Нагадаємо, що сьогодні зранку під час обговорення вшанування памяті загиблих у війні, комуністи почали скандувати "Фашисти!", коли виступав Юрій Михальчишин. У свою чергу він їм відповів: "Ви хочете нової війни? Вона для вас буде!".

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" хочуть позбавити Михальчишина мандату за "погрози війною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

124

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути