середа, 28 листопада 2012 10:00

"Регіонал" запевнив, що під час референдуму всі політсили матимуть можливітсь контролю

"Регіонал" запевнив, що під час референдуму всі політсили матимуть можливітсь контролю
Володимир Олійник. Фото: www.ukrinform.ua

Під час референдуму всі політичні сили матимуть змогу контролювати процес.

Про це в ефірі 5 каналу сказав народний депутат від Партії регіонів Володимир Олійник, коментуючи ухвалення закону про референдум.

"Щодо самої процедури, то схема залишається попередньою — буде представництво від кожної обласної ради по округам, і в дільничих комісіях від міських та селищних рад. Якщо там є широка палітра представництва політичних партій, то ж, напевно, вони сформують збалансовану комісію", - підкреслив "регіонал".

Олійник пояснив: "Ми записали ту ж процедуру, яка була і в попередньому законі формування ОВК та ДВК. І якщо свої подання буде робити голова обласної ради до окружної комісії, то напевно в тій же Тернопільській обласній раді це будуть одні політичні розклади, щоби формувати комісії, а в інших - інші. Адже у формуванні комісій можуть брати участь представники всіх політичних сил, які там представлені".

Нагадаємо, що вчора, 27 листопада, президент Віктор Янукович підписав закон про референдум. 6 листопада Верховна Рада ухвалила закон "Про всеукраїнський референдум". Законом передбачено, що всеукраїнський референдум може бути: про схвалення нової редакції Конституції України, внесення змін до Конституції України, скасування, втрату дії або визнання недійсним закону про внесення змін до Конституції.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" запевнив, що під час референдуму всі політсили матимуть можливітсь контролю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути