вівторок, 11 жовтня 2011 08:58

"Регіонал" упевнений, що в ЄС ще не мають спільного бачення справи Тимошенко

"Регіонал" упевнений, що в ЄС ще не мають спільного бачення справи Тимошенко

Міністри закордонних справ Європейського Союзу не знайшли спільного бачення щодо кримінальної справи порушеної проти екс-прем'єра України Юлії Тимошенко.

Про це заявив депутат від Партії регіонів Леонід Кожара в ефірі телеканалу ICTV, повідомляє "Українська правда".

Так нардеп прокоментував заяву Верховного представника Європейського союзу із зовнішньої політики і політики безпеки, віце-президента Європейської комісії Кетрін Ештон щодо суду над Тимошенко.

"У перекладі з дипломатичної мови, принаймні, на політологічну, можна сказати, що жодного рішення зборів міністрів закордонних справ у Люксембурзі з приводу ситуації в Україні не винесено", - заявив він.

"Власне, це і створило таку досить незрозумілу формулу з уст Кетрін Ештон", - додав політик.

При цьому Кожара зазначив, що "вже сьогодні зрозуміло, що 15 грудня відбудеться саміт Україна-ЄС в Києві, і на цьому саміті буде підписано угоду про асоціацію".

"Ця угода складається з двох частин: політичної - набір політичних зобов'язань, як України, так і Європейського Союзу, і велика частина цього документа - договору про всеосяжну зону вільної торгівлі між Україно та ЄС", - уточнив депутат.

Нагадаємо, віце-президент Європейської комісії Кетрін Ештон в понеділок у Люксембурзі після засідання Ради ЄС з питань закордонних справ заявила, що будь-яке рішення по справі Тимошенко буде враховано під час узвалення рішення щодо Угоди про асоціацію.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" упевнений, що в ЄС ще не мають спільного бачення справи Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути