субота, 17 вересня 2011 11:35

"Регіонал" у одязі священника "примостився" біля Кирила на літургії

Блогери віднайшли на літургії, яку проводив Патріарх Кирило у Луганську, депутата-"регіонала" Володимира Гончарова у одязі священника.

Серед священнослужителів, які допомагали Патріарху проводити літургію, стояв чоловік дуже схожий на депутата Луганської обласної ради. Жодних відомостей про те, чи має Гончаров священний сан, у даний момент немає.

Протоієрей Олександр Авдюгін з Луганської області, який також брав участь у літургії 15 вересня, прокоментувати ситуацію не зміг.

"Мені точно нічого сказати з причини того, що це теж для мене новина. Він зі мною в одному ряду вчора стояв на службі. Але хто це такий мені невідомо. У понеділок буду в Луганську, дізнаюся, якщо зможу", - сказав він.

Нагадаємо, 15 вересня на Театральній площі Луганська Патріарх Московський і всієї Русі Кирило провів Божественну літургію, на яку прийшло понад 10 тисяч вірян.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" у одязі священника "примостився" біля Кирила на літургії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути